Termeni si conditii

[wr_row][wr_column span=”span12″][wr_text]

Va rugam sa tineti cont ca, se poate intampla ca nuanta unor produse sa fie foarte putin diferita fata de produsul pe care il veti primi, asta in functie de parametrii de sistem a calculatorului dumneavoastra.

Conditii de retur
In cazul in care nu sunteti multumiti de produsul primit, aveti dreptul, conform legii, sa il returnati fara a fi nevoiti sa dati nici o explicatie, in termen de 14 zile de la data primirii coletului. Trebuie doar sa ne contactati la adresa de e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site si sa stabilim datele returului, urmand ca dumneavoastra sa va primiti bani in maxim 30 de zile, cu mentiunea ca produsul sa nu fie desigilat, deteriorat sau folosit.

Transportul
Expedierea coletelor se face prin firma de curierat si coletul va ajunge la dumneavoastra in 24 de ore, asta daca plasarea comenzii este facuta pana la maxim ora 15.oo. Pentru comenzile venite dupa aceasta ora livrarea se va face a doua zi, urmand sa ajunga la destinatie in 48 ore de la data plasarii comenzii.

Taxa de transport este de 16 lei pentru localitatile din lista de aici, iar pentru cazurile in care localitatea de destinatie este mai indepartata se va plati un tarif suplimentar in functie de numarul de km  pe care firma de curierat ii are de efectuat.

Taxa de transport in cazul returului va fi suportata de catre client.[/wr_text][/wr_column][/wr_row]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *