Va multumim ca a-ti ales sa vizitati site-ul nostru www.mycandles.ro. Echipa noastra se angajeaza sa ofere protectie pentru absolut toate datele pe care, dumneavoastra, clientii nostri, ni le puneti la dispozitie in timpul achizitionarii online de pe site-ul nostru. Pentru a va dovedi ca suntem o echipa de cuvant consideram ca aveti dreptul sa stiti ce informatii sunt colectate de catre site-ul nostru, cum sunt folosite aceste informatii si ce masuri de securitate luam pentru a proteja informatiile pe care ni le oferiti.

Colectarea si utilizarea informatiilor

Anumite informatii sunt, sau pot fi colectate in momentul in care vizitati site-ul nostru si doriti sa luati legatura cu noi prin email sau doriti sa plasati o comanda. Va prezentam cateva din informatiile pe care le stocam:

  • numele si adresa – in momentul in care ne contactati pe mail sau plasati o comanda se inregistreza numele, adresa de livrare si numarul de telefon, date absolut necesare pentru ca produsele comandate sa ajunga la dumneavoastra in cel mai scurt timp.
  • adresa de e-mail – ne ajuta sa luam legatura cu dumneavoastra in cazul in care datele de livrare nu sunt complete sau avem o nelamurire legata de comanda dumneavoastra.
  • informatii cu privirea la navigarea pe site – date privind tiparele de trafic ale site-ului nostru, numarul de vizite, durata acestora si date asemanatoare – informatii care ne ajuta, in urma unor analize, sa imbunatatim site-ul astfel incat , sa oferim clientilor nostri o experienta cat mai satisfacatoare a cumparaturilor on-line.

Va garantam ca toate aceste informatii sunt strict confidentiale, conform legii, si nu vor fi folosite in nici un alt scop.

Cookie-uri

Acestea reprezinta informatii pe care un site le poate trimite catre browser-ul pe care dumneavostra il utilizati si stocate pe hard disk. Site-ul nostru foloseste cookie-uri care nu contin informatii personale de identificare.

Masuri de securitate

Echipa mycandles.ro face tot posibilul pentru a securiza informatiile personale ale clientilor sai. Site-ul nostru este gazduit pe servere securizate care nu permit ca informatiile sa fie copiate sau vizualizate de catre persoane neautorizate.