Politica de confidentialitate

Va multumim ca a-ti ales sa vizitati site-ul nostru www.mycandles.ro. Echipa noastra se angajeaza sa ofere protectie pentru absolut toate datele pe care, dumneavoastra, clientii nostri, ni le puneti la dispozitie in timpul achizitionarii online de pe site-ul nostru. Pentru a va dovedi ca suntem o echipa de cuvant consideram ca aveti dreptul sa stiti ce informatii sunt colectate de catre site-ul nostru, cum sunt folosite aceste informatii si ce masuri de securitate luam pentru a proteja informatiile pe care ni le oferiti.

Colectarea si utilizarea informatiilor

Anumite informatii sunt, sau pot fi colectate in momentul in care vizitati site-ul nostru si doriti sa luati legatura cu noi prin email sau doriti sa plasati o comanda. Va prezentam cateva din informatiile pe care le stocam:

  • numele si adresa – in momentul in care ne contactati pe mail sau plasati o comanda se inregistreza numele, adresa de livrare si numarul de telefon, date absolut necesare pentru ca produsele comandate sa ajunga la dumneavoastra in cel mai scurt timp.
  • adresa de e-mail – ne ajuta sa luam legatura cu dumneavoastra in cazul in care datele de livrare nu sunt complete sau avem o nelamurire legata de comanda dumneavoastra.
  • informatii cu privirea la navigarea pe site – date privind tiparele de trafic ale site-ului nostru, numarul de vizite, durata acestora si date asemanatoare – informatii care ne ajuta, in urma unor analize, sa imbunatatim site-ul astfel incat , sa oferim clientilor nostri o experienta cat mai satisfacatoare a cumparaturilor on-line.

Va garantam ca toate aceste informatii sunt strict confidentiale, conform legii, si nu vor fi folosite in nici un alt scop.

Cookie-uri

Acestea reprezinta informatii pe care un site le poate trimite catre browser-ul pe care dumneavostra il utilizati si stocate pe hard disk. Site-ul nostru foloseste cookie-uri care nu contin informatii personale de identificare.

Masuri de securitate

Echipa mycandles.ro face tot posibilul pentru a securiza informatiile personale ale clientilor sai. Site-ul nostru este gazduit pe servere securizate care nu permit ca informatiile sa fie copiate sau vizualizate de catre persoane neautorizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *