Lumanari parfumate colorate

Cromoterapia si aromaterapia sunt doua dintre cele mai eficiente metode de relaxare, pe care le poti folosi chiar si tu in locuinta, in moduri foarte simple si accesibile. Aceste lumanari parfumate colorate sunt una dintre cele mai la indemana optiuni, acestea imbinand perfect culorile si parfumurile pentru a crea un ambient placut si relaxan

Lumanari parfumate colorate – o evadare in lumea aromelor

Lumanarile parfumate sunt disponibile intr-o sumedenie de arome care sa atraga chiar si cei mai pretentiosi cumparatori. Exista asadar lumanari parfumate cu arome de fructe, flori, mosc sau arome naturale, precum cele marine, montane, de camp etc. Aromaterapia te poate ajuta sa te relaxezi si chiar sa invingi anxietatea, depresia sau durerile de cap. In plus, parfumul emanat de lumanari va crea un mediu mult mai placut si va putea contribui la crearea “mirosului casei tale”. Fiecare locuinta are un miros al ei, in componenta caruia intra multe altele. Cu ajutorul lumanarilor parfumate poti da insa nota de baza. Prietenii tai vor aprecia si recunoaste foarte usor parfumul casei tale.

In acelasi timp, lumanarile decorative parfumate sunt disponibile intr-o varietate

lumanari alb negru

de culori care sa completeze stilul camerelor si sa te ajute sa creezi atmosfera dorita. Indiferent daca vrei sa folosesti lumanarile pentru a aduce pete de culoare sau pentru a continua liniile simple, vei gasi o multime de forme si marimi.

Lumanari albe si negre – un contrast energetic

Cele mai raspandite modele raman insa cele pe alb si pe negru, lumanarile de acest tip fiind potrivite atat pentru stiluri clasice, cat si pentru stiluri precum cel minimalist, cel avangardist sau cel cu influente etnice (asiatice, africane etc). Lumanarile albe au un aspect pur si te vor ajuta sa gasesti echilibrul interior, avand un efect calmant accentuat de lumina flacarii. De cealalta parte, lumanarile negre vor umple spatiul si vor adauga volum, efectul contrastant al flacarii adaugand dinamism. Contrastul alb-negru are semnificatii in mai multe culturi (ex.yin-yang), fiind asociat in general cu obtinerea echilibrului perfect si controlul energiilor.

In combinatie cu diferitele arome de parfum, lumanarile albe si negre pot schimba complet energia din camera in care sunt plasate. Acest lucru poate fi accentuat cu atat mai mult alegand lumanari de diferite dimensiuni si plasandu-le in diferite moduri pe suprafata camerei. Poti imbina astfel un grup de lumanari mai mici plasate rasfirat cu unele mai mari plasate in contrast fara a aglomera spatiul, sau poti opta pentru imbinarea dimensiunilor si alaturarea intr-un grup mai strans de lumanari mai mici cu unele mai mari, eventual si cu suport.

Este important de stiut ca lumanarile parfumate nu se folosesc pentru indepartarea mirosurilor neplacute, acestea neavand efect deodorizant.

In concluzie, lumanarile parfumate colorate reprezinta o modalitate de a personaliza locuinta care aduce beneficiul de a avea efecte asupra relaxarii si stabilirii unui echilibru energetic.

 

Save

Save

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *