Lumanari marturii botez speciale

Mica petrecere care are loc pentru botezul copilului tau reprezinta evenimentul ideal pentru a-l introduce, oficial, in societatea si pentru a-l prezenta intregii familii, prietenilor etc. Orice tip de petrecere are nevoie de anumite detalii pe care trebuie sa le pui la punct, ceea ce inseamna ca botezul nu face nici el exceptie. Dupa stabilirea unui spatiu in care sa poti desfasura evenimentul dupa asteptarile tale, pe cine vei invita si ce va face parte din meniu, trebuie sa incepi sa te gandesti la detalii care par mai putin importante, insa sunt de efect, precum decoratiunile. O petrecere care s-a bucurat de succes este una pe care invitatii si-o amintesc si dupa mai mult timp, iar o modalitate de a face asta o reprezinta oferirea de mici cadouri, asa zisele marturii botez, tuturor invitatilor de la eveniment.

lumanari marturii 1Ce intelegem prin marturii botez ?

Marturiile de botez reprezinta acele mici daruri ori obiecte simbolice pe care le ofera parintii drept multumire invitatilor de la eveniment pentru ajutorul pe care l-au acordat de-a lungul vremii, precum si pentru faptul ca au ales sa participe la botez. In trecut, marturiile pentru botez erau realizate din materiale mai scumpe, precum aurul si argintul sau din portelan si cristal, acest obicei fiind practicat mai mult de catre famiile aristocrate si instarite ale Europei, datorita preturilor mari pentru realizarea unui astfel de cadou. De asemenea, trebuie precizat faptul ca marturiile nu erau folosite exclusiv pentru botez, ci puteau sa fie oferite in dar invitatilor si la alte evenimente importante din viata unui om, precum o aniversare, la comuniune, la nunta etc.

Lumanari marturii botez azimarturii lumanari elsa

De-a lungul timpului, tipul de marturii a evoluat mult, trecand de la obiecte din aur si cristal la alte produse, precum diveste figurine, bomboniere, rame foto, semne de carte, lumanari marturii, cutiute etc, fiind, de cele mai multe ori, personalizate, totul depinzand de gusturile pe care le are familia respectiva. Pentru a alege o marturie de botez, trebuia luata in considerare tema evenimentului, culorile predominante, care sunt preferintele pe care le are familia etc.

Desi, in general, pentru fete este preferata culoarea roz, iar pentru baieti culoarea albastra, acest lucru nu mai este neaparat valabil in ziua de astazi, fiind considerat un obicei invechit, asa ca se pot folosi oricare alte nuante. De asemenea, de exemplu, in cazul unei lumanari marturii botez, aceasta se poate personaliza printr-o varietate de accesorii, precum fundite si panglici, imagini  sau alte obiecte similare, care vor oferi un plus estetic marturiei.

Lumanari marturii botez se pot oferi indiferent de tematica petrecerii (sau chiar si in lipsa unei teme anume) si fara sa conteze daca evenimentul este unul sofisticat si elegant, la care vor participa foarte multi oameni ori unul mai casual, fara dress code, la care vin doar oamenii cu adevarat apropiati tie. Nu trebuie decat sa alegi lumanari marturii botez pe care le consideri a fi cele mai potrivite pentru tine si familia ta.

Save

Save

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *