Lumanari decorative

Realizeaza decoruri minunate cu ajutorul lumanarilor

lumanari decor

Lumanarile decorative pot infrumuseta cu siguranta orice loc, creand un cadru elegant si o ambianta romantica. Cand vine vorba de decorarea unui loc pentru o petrecere, nunta sau receptie, puteti adauga cu incredere  lumanari decorative in zona pe care doriti sa o puneti in valoare, asigurandu-va binenteles ca dimensiunea acestui decor este proportionala cu incaperea pentru a fi siguri ca efectul este cel dorit. In momentul in care acestea vor fi aprinse vor invalui zona intr-o lumina feerica. Daca vreti sa va redecorati casa, sa aduceti un aer proaspat si elegant, alegeti sa puneti in anumite zone, care vi se par mai importante, lumanari decorative. Alegeti lumanari colorate, care sa fie in contrast cu paleta coloristica existenta deja, pentru ca acestea sa devina petele de culoare ce vor schimba in totalitate ambientul in care locuiti.

Creativitatea este cheia pentru ca orice decor sa aiba farmecul sau personal

Cand lumanarea decorativa este aprinsa, aceasta radiaza lumina in jurul ei, creaza o atmosfera calduroasa, de liniste, relaxare si dragoste, sentimente cu care va doriti sa fiti rasfatati zi de zi si clipa de clipa. Foarte multi dintre noi avem o slabiciune pentru detaliile mici atunci cand vine vorba de ambientul in care stam, fie ca este vorba de biroul unde lucram, fie acasa, detalii delicate care ne fac viata mult mai frumoasa. Lumanarea decorativa este cu siguranta un acel mic detaliu care ne ajuta sa ne punem amprenta proprie pe design-ul oricarei incaperi. Decorati cu lumanari atat pentru cei din jur dar mai ales pentru voi. Jucati-va cu o varietate de dimensiuni, culori, parfumuri si sfestnice, pentru a schimba si a da valoare incaperii pe care ati ales sa o redecorati. Puteti folosi cu incredere lumanari decorative in orice incapere a casei.

 

Sa impletim energia focului cu vibratia culorilor si delicatetea aromelor pentru a ne simti speciali in fiecare clipa

Lumanari decorative in orice casa

Fie ca este vorba de schimbarea anotimpului, fie asa ne-a venit noua deodata, insa se intampla de foarte multe ori sa simtim nevoia de o schimbare, de ceva nou in viata noastra, si nu multi dintre noi alegem sa redecoram locuinta, locul in care te trezesti in fiecare dimineata si locul in care te intorci dupa fiecare zi de munca. Redecorarea unei case poate insemna ceva foarte grandios, dar nu la acea redecorare ma refer ci la acea pe care o putem face noi singuri si cu resurse financiare putine, iar cea mai buna idee este acea in care folosim lumanari decorative. Decoratiunile au un foarte mare efect asupra designului interior al oricarei locuinte, si cand spun asta ma refer la obiecte mici, dar de efect, pe care sa le putem inlocui atunci cand simtim nevoia. Aceste lumanari decorative sunt alegerea ideala atunci cand dorim sa aducem ceva nou si frumos in casa noastra. Putem alege lumanari decorative simple pe care apoi sa le aranjam in diverse ornamente sau putem cumpara aranjamente gata facute. Alegeti o tematica anume, in functie de anotimp sau de o sarbatoare anume si incepeti sa va jucati folosindu-va imaginatia. Lumanari decorative in culori vii care sa contrasteze putin cu tot ce e in jur si care sa va bucure ochiul cand sunteti in preajma lor.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Comentariile sunt închise.