Lumanari sculptate pentru nunta

Nunta este unul dintre momentele cheie din vietile noastre, asa ca ne dorim ca totul sa iasa perfect, iar amintirile sa fie de neuitat. Fotografiile sunt intotdeauna un prilej pentru rememorarea evenimentului sau povestirea acestuia pentru cei care nu au fost de fata. In fotografii, detaliile cele mai mici devin vizibile si uneori iau prim-planul, asa ca, alese cu grija, acestea pot schimba fata unui eveniment. In traditia romaneasca lumanarile ocupa un rol central pentru nunta, acestea fiind purtate aproape pe intreg parcursul zilei, in momente esentiale ale evenimentului (in timpul horelor pentru miri, la biserica, cununia civila etc). Aceste lumanari sculptate nunta au semnificatia de a ghida prin lumina lor viata si fericirea mirilor, asa ca de calitatea lor depinde si bunastarea noii familii.

In acelasi timp, lumanarile pot ocupa un rol important si in amenajarea restaurantului sau spatiului in care are loc petrecerea, asa ca alegerea acestora are un rol cu atat mai aparte.

Lumanari sculptate nunta – un detaliu special

In momentul de fata oferta pentru lumanari de nunti este foarte variata, existand mlumanare sculptata nuntaii de variante de lumanari de diferite lungimi, cu diferite aplicatii, compozitii si insertii. Desigur, varianta cea mai simpla este cea a lumanarilor clasice, impodobite cu flori naturale sau artificiale, funde etc. Sezonul de nunti este insa lung, iar invitatii devin obisnuiti sa vada mereu acelasi stil de lumanari, care ajung sa isi piarda si din valoare.

O solutie aparte, care sa diferentieze ceremoniile si sa scoata in evidenta atentia asupra detaliilor este reprezentata de aparitia acestor  lumanari sculptate nunta. La fel ca si celelalte, acestea sunt disponibile intr-o varitate de culori, lungimi si posibilitati de personalizare. Lumanari sculptate pentru nunta, lumanarile care au insa avantajul de a putea fi decorate in mod unic, la cerere. Poti astfel sa ceri ca lumanarile sa fie prevazute cu litere, nume, cifre, simboluri, data nuntii etc. Optand pentru astfel de lumanari ai control complet asupra formei acestora.

Corpul lumanarii va putea fi realizat sub forma de spirala, bucle, flori sau in orice model doresti. In acelasi timp, in cazul in care doresti decorarea suplimentara, poti alege aplicarea de matase, plasa, fundite etc.

Libertatea de personalizare este infinita si iti vei putea pune in aplicare toate planurile la care visai inca din copilarie. Nunta este evenimentul tau si merita sa il organizezi exact asa cum iti doresti.

Preturi bune pentru servicii dedicate

Aceste lumanari decorative sculptate nunta sunt decorate manual, asa ca fiecare dintre ele este construita special pentru un client. Cu toate acestea, preturile pentru astfel de lumanari nu sunt deloc mari. Preturile incep undeva din jurul sumei de 60 de lei pentru un model mai simplu si cresc odata cu cresterea complexitatii modelului si a dimensiunilor, cu toate acestea, cifrele raman rezonabile.

In concluzie, alege lumanari sculptate pentru nunta, deoarece sunt o optiune pentru cei care vor ca evenimentul sa fie cat mai personalizat, iar ceremoniile traditionale sa fie respectate fara a face compromisuri in ceea ce priveste aspectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *