Lumanari plutitoare

Focul si apa sunt un contrast care a inspirat de-a lungul timpului intregi pagini de literatura si care atrage dupa sine in continuare o atmosfera de poveste. Lumanarile plutitoare pot sa aduca aceasta atmosfera in cadrul evenimentelor importante din viata ta, indiferent daca este vorba de nunta, botez sau petreceri aniversare.

Lumanarile plutitioare aduc o nota foarte eleganta si delicata, completand perfect o petrecere de seara, indiferent de tipul ei.

O poveste spusa de la nivelul apei

Aceste lumanari plutitoare sunt lumanari decorative folosite de cele mai multe ori in boluri, vase cu apa sau piscine, alaturi de flori sau alte aranjamente care sa creeze mediul optim pentru un eveniment special, o nunta, un botez. De multe ori acestea sunt insotite chiar de mini barcute plutitoare. Lumanarile pot fi insa folosite si in cazul in care vrei sa te bucuri de o experienta speciala in timpul unei bai sau in cazul in care vrei sa petreci o seara relaxanta alaturi de o persoana draga.lumanare plutitoare

Micile minuni sunt foarte usoare si au o constructie plata care permite evitarea rasturnarii. Fitilul este de obicei unul mai lung si de calitate superioara, astfel incat sa faca flacara sa reziste mai bine impotriva vantului si stropilor de apa. Culorile disponibile sunt numeroase, iar in acelasi timp exista optiunea ca lumanarile sa fie si parfumate. Acest lucru se dovedeste insa util doar in cazul in care folosesti lumanarile acasa.

Odata plasate intr-un vas sau lasate sa pluteasca in piscina sau cada, lumanarile vor arde deasupra apei, lumina reflectandu-se si creand o stralucire care va fermeca pe oricine, incepand cu cei mici si ajungand la cei mari.

Lumanari plutitoare – seturi numeroase pentru un aspect practic ridicat

Intrucat de cele mai multe ori sunt folosite in cadrul petrecerilor si se mai pot stinge intre timp, aceste lumanari plutitoare se vand de obicei in seturi numeroase, astfel incat sa ai la dispozitie rezervele necesare pentru ca atmosfera sa se mentina pe intreg parcursul serii. De asemenea, in cazul in care folosesti lumanarile acasa, in acest mod te vei putea asigura ca ai mereu la indemana rezerve si poti realiza surprize celor dragi.

Aceste adevarate accesorii esentiale pentru decorarea spatiilor exterioare si nu numai au un pret foarte accesibil, fiind una dintre modalitatile cele mai ieftine de a crea un spatiu atractiv pentru o petrecere de vara. Pretul pentru un set de 20 de lumanari porneste din jurul sumei de 20 de lei si creste in functie de numarul de lumanari.

In concluzie, daca folosesti lumanari plutitoare poti sari peste plata unei sume importante pentru amenajarea spatiului pentru o petrecere, nunta etc, fiind un detaliu de efect care are in acelasi timp un pret foarte mic. Lumanarile plutitoare vor crea totodata un cadru romantic pentru o seara petrecuta acasa alaturi de persoana iubita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *