Lumanari decorative ieftine

Designul interior este un hobby care iti ofera o satisfactie multipla, implicandu-te in amenajarea locuintei, petrecand nu doar un timp relaxant imbinand creativ culori, texturi si forme, dar crescand in acelasi timp confortul si sentimentul de “acasa”. Aceste lumanari decorative ieftine sunt accesoriile care pot finisa perfect un design, in momentul actual existand o serie intreaga de modele in diferite stiluri. Spre deosebire de alte accesorii si obiecte decorative care pot avea preturi ce urca pana la cateva sute de lei, lumanarile sunt foarte accesibile, in ciuda faptului ca au un impact vizual mare.

Lumanari decorative ieftine – Accesorii pentru decorarea locuintei

Lumanarile sunt folosite de ani intregi pentru decorarea meselor, insa acum poti face un pas in plus si sa folosesti lumanarile si in baie, camera de zi sau dormitor si chiar bucatarie. Acestea vor crea o atmosfera intima aparte, in plus, au un efect senzorial multiplu, atragand atat prin forma si culoare, cat si prin lumina pe care o creeaza si eventual prin parfumul pe care il pot emana.

Cu ajutorul unor simple lumanari decorative ieftine poti crea un design relaxa nt, jucaus, elegant sau chiar festiv. Ofertele actuale

lumanari decorative pentru acasa

includ numeroase forme, marimi si modele, lumanarile putand fi prevazute cu fructe, frunze, flori si multe alte desene sau insertii, precum si forme rotunde, dreptunghiulare, spiralate, neregulate etc. Lumanarile sculptate si decorate manual sunt unice si au o prezenta mult mai bine definita.

Plasand lumanarile individual sau in grupuri vei putea crea efecte diferite, care se imbina mai mult sau mai putin bine cu texturile din camera (lemn, marmura, faianta, tapet etc). Va trebui sa experimentezi pe cont propriu mai multe combinatii pana cand vei gasi optiunea ideala.

Comenzi online pentru oferte mai variate

Desi vizitarea magazinelor de design interior face pentru multi parte din ritualul de pregatire a designului locuintei, varianta online poate oferi o gama mai variata de produse. Folosind aceasta varianta te poti asigura ca gasesti lumanari in culorile, marimile si formele preferate, si mai ales te poti asigura ca gasesti numarul potrivit de lumanari.

De multe ori pe rafturile magazinelor gasesti doar 1-2 lumanari decorative ieftine care se potrivesc perfect cu designul gandit de tine, ceea ce se dovedeste problematic atunci cand vrei sa mentii un anumit stil sau nu ai timpul disponibil de a trece mereu pe la magazin pentru un set nou de lumanari decorative ieftine. Din acest punct de vedere, varianta online este cu atat mai atractiva, oferindu-ti posibilitatea de a cumpara lumanari en-gros. Varianta este ideala in acelasi timp pentru cei care au nevoie de lumanari pentru amenajarea unor baruri, restaurante, cabinete etc.

Cumparand online lumanari decorative ieftine poti de asemenea sa beneficiezi de preturi mai bune. Lumanarile decorative au in general preturi care pornesc de la doar 3-4 lei, crescand treptat in functie de complexitatea formei si a designului. Spre exemplu, o lumanare prevazuta cu mai multe detalii (insertii de fructe, parfum, forma speciala etc) poate ajunge la 9-10 lei, in timp ce una sculptata manual poate avea un pret ce porneste de la 25 de lei.

Lumanarile sunt astfel una dintre cele mai accesibile variante de personalizare a locuintei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *